Huisregels

Hieronder volgen de huisregels van Massage de Stoepen.

Wat verwacht ik van u?

Ik verwacht dat u als u bij mij komt schoon bent. Dat wil zeggen dat u zich van te voren dient te douchen of dat u in bad bent geweest. Indien u niet tevreden bent verwacht ik dat u mij dat meldt. Dan kan ik er iets aan doen. Ook ik ben nooit te oud om te leren. Bent u wel tevreden? Vertel het alstublieft een ander en/of schrijf een mooie recensie over mij op mijn Facebookpagina of op google!    

Wat kunt u van mij verwachten?

Ik zal te allen tijde mijn best doen om u dat te geven wat u van mij verwacht . Ik zal altijd eerlijk zijn, dat verwacht ik tenslotte ook van u. Ook zal ik u altijd discreet behandelen. 

Verdere regels.

HOE LIG IK OP DE TAFEL:

Klachtenbehandeling/pijnverlichting

In principe met ondergoed aan, BH band maak ik los als je op de tafel ligt. Uiteraard mag de BH ook van te voren af gedaan worden. Lig je liever zonder iets aan dan kan dat ook. Jij bepaalt!

Mix massages

In principe met ondergoed aan, BH band maak ik los als je op de tafel ligt. Uiteraard mag de BH ook van te voren af gedaan worden. Lig je liever zonder iets aan dan kan dat ook. Jij bepaalt!

Ontspanningsmassage

Het makkelijkste is om niets aan te hebben. Zeker voor een aantal vormen van ontspanningsmassage. Heb je liever toch iets aan? Doe dan bij voorkeur een oude string aan. Als er dan olie in komt dan is dat minder erg. Heb je geen oude string? Ik heb ook wegwerp onderbroek. Vraag hier gewoon om, ik heb ze niet voor niets. Wel is het verstandig om van te voren de BH af te doen. Dit geldt met namen voor de diverse vormen van Lomi Lomi massage.

Duo massage

Je kan gewoon ondergoed aan houden, behalve bij de Lomi Lomi massage. Hierbij is het verstandig om niets aan te hebben. Voel je je dan niet op je gemak? Doe dan een oude string aan of vraag om een wegwerp onderbroek. Wel is het verstandig om van te voren de BH af te doen.

Ik hou mij niet bezig met erotisch getinte massages. Als ik merk dat u hierop uit bent zal ik de massage onmiddellijk staken en kunt u wel het volledige bedrag betalen. Ook wens ik u dan niet meer als klant te verwelkomen.

Annulering:

U kan kosteloos 24 uur van te voren annuleren. Binnen 24 uur kunt u annuleren met een goede reden. Indien u niet komt opdagen of vlak van te voren afmeld dan ben ik genoodzaakt de kosten van de behandeling in rekening te brengen. U krijgt de nota dan via de mail toe gezonden met het verzoek deze binnen 14 dagen over te maken. Heeft u een strippenkaart? Dan zal bij de volgende afspraak 1 strip extra worden afgeschreven.

Ik zal altijd discreet te werk gaan en dat verwacht ik ook van u. 

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.