Huisregels

Hieronder volgen de huisregels van Massage de Stoepen.

Wat verwacht ik van u?

Ik verwacht dat u, als u bij mij komt, schoon bent. Dat wil zeggen dat u zich van te voren dient te douchen of dat u in bad bent geweest. Indien u niet tevreden bent verwacht ik dat u mij dat meldt. Dan kan ik er iets aan doen. Ook ik ben nooit te oud om te leren. Bent u wel tevreden? Vertel het alstublieft een ander en/of schrijf een mooie recensie over mij op mijn Facebookpagina of op Google!    

Wat kunt u van mij verwachten?

Ik zal altijd mijn best doen om u dat te geven wat u van mij verwacht. Ik zal altijd eerlijk zijn, dat verwacht ik tenslotte ook van u. Ook zal ik u altijd discreet behandelen. Wat bij mij besproken wordt blijft bij mij.

Verdere regels.

HOE LIG IK OP DE TAFEL:

Klachtenbehandeling/pijnverlichting

In principe met ondergoed aan. BH band maak ik los als u op de tafel ligt. Uiteraard mag de BH ook van te voren af gedaan worden. Ligt u liever zonder iets aan? Dan kan dat ook. U bepaalt!

Mix massages

In principe met ondergoed aan. BH band maak ik los als u op de tafel ligt. Uiteraard mag de BH ook van te voren af gedaan worden. Ligt u liever zonder iets aan? Dan kan dat ook. U bepaalt!

Lomi De Stoepen, Hot Chocolate & India massage

Bij deze massages heeft u geen kleren aan. Al deze massages zijn volledige lichaamsmassages waarbij het hele lichaam in 1 keer wordt gemasseerd. Voor de ontspanning is het niet handig dat er iets in de weg zit. Bij hoge uitzondering kunt u een zeer smalle en oude string dragen, maar ik heb dat liever niet. Om de massage echt te kunnen voelen en te ondergaan, moet u gewoon niets aan hebben. Heeft u geen oude string? Ik heb ook goedkope strings liggen. Wilt u dat niet, boek dan gewoon een ontspanningsmassage.

Ontspanningsmassage

Bij de ontspanningsmassage bepaalt u zelf wat u aan heeft. Wel is het verstandig om van te voren de BH af te doen. Uiteraard is dit niet verplicht. U bepaalt.

Duo massage

U kunt gewoon ondergoed aan houden, behalve bij de eerder genoemde speciale massages. Hierbij is het verstandig om niets aan te hebben. Voel u zich dan niet op uw gemak? Doe dan een oude string aan of vraag om een goedkope string. Wel is het verstandig om van te voren de BH af te doen.

Ik hou mij niet bezig met erotisch getinte massages. Als ik merk dat u hierop uit bent zal ik de massage onmiddellijk staken en kunt u wel het volledige bedrag betalen. Ook wens ik u dan niet meer als klant te verwelkomen.

Annulering:

U kunt kosteloos 24 uur van te voren annuleren. Binnen 24 uur kunt u annuleren met een goede reden. Indien u niet komt opdagen of vlak van te voren afmeld dan ben ik genoodzaakt de kosten van de behandeling in rekening te brengen. U krijgt de nota dan via de mail toe gezonden met het verzoek deze binnen 14 dagen over te maken. Heeft u een strippenkaart? Dan zal bij de volgende afspraak 1 strip extra worden afgeschreven.

Ik zal altijd discreet te werk gaan en dat verwacht ik ook van u. 

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.