Huisregels

Hieronder volgen de huisregels van Massage de Stoepen.

Wat verwacht ik van u?

Ik verwacht dat u als u bij mij komt schoon bent. Dat wil zeggen dat u zich van te voren dient te douchen of dat u in bad bent geweest. Indien u niet tevreden bent verwacht ik dat u mij dat meld. Dan kan ik er iets aan doen. Ook ik ben  nooit te oud om te leren. Bent u wel tevreden? Vertel het alstublieft een ander en/of schrijf een mooie recensie over mij op mijn Facebookpagina.    

Wat kunt u van mij verwachten?

Ik zal te allen tijde mijn best doen om u dat te geven wat u van mij verwacht . Ik zal altijd eerlijk zijn, dat verwacht ik tenslotte ook van u. Ook zal ik u altijd discreet behandelen. 

Verdere regels.

Speciaal voor de massage met de onderarmen (Lomi Lomi):

U bepaalt hoe u op de tafel ligt. Voor diverse massagevormen kunt u gewoon uw ondergoed aanhouden. Echter voor de Lomi Lomi dient u volledig ontkleed op de tafel te liggen. Alles zal door mij netjes worden afgedekt. Het is natuurlijk belangrijk dat u zich comfortabel en op uw gemak voelt. Sinds kort beschikt Massage de Stoepen over wegwerp strings. Deze hebben een dunne band waardoor ze niet in de weg zitten. Vraag er naar als u zich dan comfortabeler voelt. Beschikt u over een oude string (waar olie in mag komen) met dunne band, dan kunt u deze ook gewoon dragen!

De reden voor het volledig ontkleed liggen is de volgende: deze massages zijn volledige lichaamsmassages waarbij de bedoeling is dat u zich kunt ontspannen. Ik masseer hierbij het volledige lichaam in een keer. Hierdoor kan ondergoed in de weg zitten en dit komt uw ontspanning niet ten goede. Het kan erg vervelend zijn als ik bezig ben en uw onderbroek iedere keer omhoog of omlaag duw. Dit is ook voor mij erg vervelend. Ook kunt u massageolie in uw ondergoed krijgen. Dit wil er niet altijd even makkelijk uit. Voor het beste effect kunt u dus het beste volledig ontkleed zijn. Na omkleden hangt er een doek die u om kunt doen. Nadat u ligt krijgt u een doek over uw lichaam heen. 

Ik hou mij niet bezig met erotisch getinte massages. Als ik merk dat u hierop uit bent zal ik de massage onmiddellijk staken en kunt u wel het volledige bedrag betalen. Ook wens ik u dan niet meer als klant te verwelkomen.

HOT CHOCOLATE EN RELAX KARUNESH

Bij de Relax Karunesh is het makkelijk om zo weinig mogelijk kleding aan te hebben. Hierdoor kunnen de massagebewegingen mooi in elkaar overvloeien en dit werkt het beste voor uw ontspanning. Uiteraard kunt u het beste een string aan hebben of niets. Ik beschik over wegwerp onderbroeken.

Tijdens de Hot Chocolate massage adviseer ik om een oude onderbroek aan te doen. De chocolade olie wil moeilijk uit de kleding. Uiteraard kunt u ook nu weer gebruik maken van wegwerp onderbroeken!

Annulering:

U kan kosteloos 24 uur van te voren annuleren. Binnen 24 uur kunt u annuleren met een goede reden. Indien u niet komt opdagen of vlak van te voren afmeld dan ben ik genoodzaakt de kosten van de behandeling in rekening te brengen. U krijgt de nota dan via de mail toe gezonden met het verzoek deze binnen 14 dagen over te maken.

Ik zal altijd discreet te werk gaan en dat verwacht ik ook van u. 

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.