Soorten massages

PIJNVERLICHTING, ONTSPANNING EN LOMI LOMI


KLACHTENBEHANDELING/

PIJNVERLICHTING

Massage de Stoepen staat bekend om zijn pijnverlichting behandelingen. U kunt bij ons terecht met allerlei soorten klachten. De meest voorkomende zijn nek, schouder en onderrug klachten. Voor de behandeling van deze klachten gebruiken we alle vormen van massage die we hebben geleerd. Het zal dus altijd een mix van verschillende soorten massage zijn die we toepassen. Dit is meestal vrij pijnlijk. Maar: zachte heelmeesters maken stinkende wonden! Vaak heb je de volgende dag nog een beurs gevoel, vergelijkbaar met blauwe plekken. Sommige mensen hebben daadwerkelijk blauwe plekken. Het uiteindelijke doel is om jou van je klachten af te helpen. Het doel heiligt de middelen. U kunt deze boeken voor een tijdsduur van 30, 45, 60 of 90 minuten.

11390036_951979284868204_865080850009377597_n
36

ZWANGERSCHAP MASSAGE

Vaak hebben vrouwen die zwanger zijn specifieke klachten. Vanaf week 12 tot de dag van de bevalling kun je bij mij terecht. Dit kan zowel voor de ontspanning als voor pijnverlichting. Mijn aanpak is dezelfde als dat je niet zwanger bent, je hebt toch geen een of andere enge ziekte! Zo lag je op de buik kunt liggen dan is dat makkelijk. Anders heb ik hiervoor een speciaal luchtbed, ook kun je op de zij op de tafel liggen als je dat prettiger vind.

Je kan deze massage boeken voor een tijdsduur van 45, 60 of 90 minuten,

ACTIES EN AANBIEDINGEN

Vaak hebben wij leuke acties en aanbiedingen. Deze kunnen ook gewoon online geboekt worden. Op dit moment heb ik onder andere de starter massage. Een korte massage van 30 minuten die bedoelt is om massage eens uit te proberen.

Ook heb ik vaak seizoensaanbiedingen. Je kan denken aan zomer, herfst, winter en lente aanbiedingen. Deze wisselen per jaargetijde. Kijk er gerust eens tussen op mijn boekingspagina!

Ze zijn vaak te boeken voor 60 en 90 minuten en vormen vaak combinaties tussen verschillende massage vormen.

PhotoGrid_1562509394528
Mix massage

MIX MASSAGE

De mix massages zijn een combinatie van verschillende soorten massage. Meestal een combinatie van pijn en fijn. De keuze van behandeling wordt gemaakt als je bij ons bent. Je hoeft dus niet van te voren te kiezen. Veel voorkomende combinaties zijn: nek/hoofd/voet, schouder/rug/voet, masseren met de onderarm/voet, enz.

Je hoeft alleen de duur van de massage te kiezen. Je kan kiezen uit: 60, 90, 120, 150 en 180 minuten. De prijzen vindt je terug op de pagina tarieven.

De mix massages worden vaak afgesloten met een voetmassage van 30 minuten.


KLASSIEKE ONTSPANNINGSMASSAGE

De klassieke ontspanningsmassage is de topper onder de ontspanningsmassages. Deze is bij iedereen bekend. De massage wordt op een rustige manier uitgevoerd. Alles staat in het teken van ontspanning en ontstressen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van rustige effleurages. Je kan hem boeken voor 60, 90, 120 of 180 minuten.

Boek hem voor 90, 120 of 180 minuten en combineer hem met een hoofd en/of voet massage! Hemels!

Ook heb ik nu de Ontspanning De Stoepen, een heerlijke combinatie van klassieke ontspanning en de Lomi Lomi. Te boeken voor de duur van 30, 45, 60, 90 en 120 minuten!

Klassieke ontspanningsmassage
Lomi massage 5

LOMI DE STOEPEN MASSAGE

De Lomi Lomi massage wordt gezien als "de Koningin" onder de massages. Het is een massage die afkomstig is van de eilanden van Hawaï. Ieder eiland heeft zijn eigen vorm. De Lomi Lomi Temple Style, of ook wel de Lomi Lomi Nui, is de massage vorm die ik gebruik. Deze is afkomstig van het eiland Kauai, The Garden Isle.

Het is een vorm waarbij veel gebruik wordt gemaakt van de onderarm en vlakke handen. Het is een diepe ontspannende massage die met liefde dient te worden uitgevoerd. Het is een volledige lichaamsmassage. Als je nog nooit een Lomi Lomi hebt gehad dan heb je nog nooit een "echte" massage gehad. Dit is een must voor iedere massage liefhebber.

Let wel: deze massage wordt uitgevoerd op een volledig ontkleed lichaam. Wil je dat niet, dan kun je beter een andere massage boeken. Eventueel heb ik wegwerp strings. Om de massage echt te beleven is het verstandig om niets aan te hebben. Uiteraard worden alle "edele delen" netjes afgedekt indien wenselijk.

SPECIFIEKE KLACHTEN BEHANDELING

Bij deze behandeling kun je denken aan de massage van de buik of massage bij hoofdpijn. Ook massage bij fibromyalgie en reuma behoort tot deze specifieke klachten.
Buik massage
PhotoGrid_1516384061307

SPECIALE ONTSPANNINGSMASSAGE

Onder de speciale ontspanningsmassage vallen de iets duurdere massages. 

De eerste is de zeer bekende Hotstone massage. Hierbij wordt je lichaam gemasseerd met warme basalt stenen afkomstig van Hawaï. Basalt stenen zijn lava stenen. Deze kun je boeken voor een tijdsduur van 30, 45, 60 en 90 minuten.

De tweede speciale massage is de Hot Chocolate massage. Hierbij wordt je gemasseerd met speciale massage olie waar 100% cacao in zit. Dit is een massage voor de echte chocolade liefhebber! Na afloop ruik je helemaal naar cacao!

DUO MASSAGES

Iedere zaterdag worden er bij Massage de Stoepen duo massages gegeven. Deze massages worden gegeven door Otto Koster en Lotte Koster.

Bij een duo massages kom je met zijn tweeën en wordt je tegelijk gemasseerd. De duo massages staan vooral in het teken van ontspanning en plezier. Dat is het aller belangrijkste. Gezellig samen op de massagetafel.

Team massage de stoepen 2
1287146181_lymfedrainage foto

ALLE SOORTEN MASSAGES OP EEN RIJ

Hieronder staan alle massages die worden uitgevoerd bij Massage de Stoepen:

- Sport massage
- Klassieke massage
- Zweedse massage
- Triggerpoint/drukpunt massage
- Hoofd massage
- Voetmassage, Voetreflex, Chakra voetreflex
- Cupping
- Bamboe massage
- Hypno massage
- Lomi Lomi Massage
- Masseren met de onderarm
- Dorn Therapie
- Fibromyalgie massage
- Rugpijn massage
- Medical Taping
- Aromatherapie
- Chakra healing
- Reiki
- Deep Muscular Technics
- Hotstone massage

Massage bij Fibromyalgie, Reuma, Artrose, Artitis

Veel mensen in Nederland hebben last van Fibromyalgie. Deze massage is speciaal ontwikkeld voor iedereen die deze klachten heeft. Helaas is fibromyalgie niet te verhelpen. Wel kan ik er voor zorgen dat u minder pijn, meer energie en hierdoor een betere kwaliteit van leven heeft. Naast de speciale massage maak ik hiervoor ook gebruik van Manuele Lymfedrainage en Cupping. U ziet het Massage de Stoepen is de specialist op het gebied van Fibromyalgie! 

fibromyalgie_pijnpunten
SPECIALE MASSAGES

Voor speciale klanten heb ik speciale massages. Ben je al klant bij mij en staat de massage die je graag wil hebben er niet bij? Stuur mij dan een mail. Vragen staat vrij! Stuur de mail naar: info@massagedestoepen.nl

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.