Soorten massages

Sport, pijnverlichting & klachtbestrijding massage


KLACHTENBEHANDELING/

PIJNVERLICHTING

Massage de Stoepen staat bekend om zijn pijnverlichting behandelingen. U kunt bij ons terecht met allerlei soorten klachten. De meest voorkomende zijn nek, schouder en onderrug klachten. Voor de behandeling van deze klachten gebruiken we alle vormen van massage die we hebben geleerd. Het zal dus altijd een mix van verschillende soorten massage zijn die we toepassen. Dit is meestal vrij pijnlijk. Maar: zachte heelmeesters maken stinkende wonden! Vaak heb je de volgende dag nog een beurs gevoel, vergelijkbaar met blauwe plekken. Sommige mensen hebben daadwerkelijk blauwe plekken. Het uiteindelijke doel is om jou van je klachten af te helpen. Het doel heiligt de middelen.

11390036_951979284868204_865080850009377597_n
Mix massage

MIX MASSAGE

De mix massages zijn een combinatie van verschillende soorten massage. Meestal een combinatie van pijn en fijn. De keuze van behandeling wordt gemaakt als je bij ons bent. Je hoeft dus niet van te voren te kiezen. Veel voorkomende combinaties zijn: nek/hoofd/voet, schouder/rug/voet, masseren met de onderarm/voet, enz.

Je hoeft alleen de duur van de massage te kiezen. Je kan kiezen uit: 30, 60, 90, 120, 150 en 180 minuten. De prijzen vindt je terug op de pagina tarieven.

ONTSPANNINGSMASSAGE

De ontspanningsmassage die ik geef zijn de Lomi Lomi massages. Deze massage komt van de eilanden van Hawaï. Ik maak gebruik van de technieken uit de Lomi Lomi Temple Style massage. Hierbij wordt veel gemasseerd met de zachte kant van de onderarm. Het is een volledige lichaamsmassage waarbij het lichaam in 1x wordt gemasseerd. Het is een van de meest ontspannen massages die er is. Tijdens de massage zal ik proberen zoveel mogelijk de sfeer van Hawaï te creëren. Je ligt op een verwarmde tafel en wordt gemasseerd met heerlijk geurende Hawaiiaanse massageolie. Op de achtergrond heb ik speciale Hawaiiaanse muziek. Ik volg nog steeds veel cursussen om mijzelf te verbeteren.

Een andere ontspannen massage is de voet massage. Ook deze wordt door mij veel gegeven. Uw voeten zijn bij mij in goede handen!

Hawaï 1
Team massage de stoepen

DUO MASSAGES

Iedere zaterdag worden er bij Massage de Stoepen duo massages gegeven. Deze massages worden gegeven door Otto Koster en Lotte Koster of Susan Annen.

Bij een duo massages kom je met zijn tweeën en wordt je tegelijk gemasseerd. De duo massages staan vooral in het teken van ontspanning en plezier. Dat is het aller belangrijkste. Gezellig samen op de massagetafel.

ALLE SOORTEN MASSAGES OP EEN RIJ

Hieronder staan alle massages die worden uitgevoerd bij Massage de Stoepen:

- Sport massage
- Klassieke massage
- Zweedse massage
- Triggerpoint/drukpunt massage
- Hoofd massage
- Voetmassage, Voetreflex, Chakra voetreflex
- Cupping
- Bamboe massage
- Hypno massage
- Lomi Lomi Massage
- Masseren met de onderarm
- Dorn Therapie
- Fibromyalgie massage
- Rugpijn massage
- Medical Taping
- Aromatherapie
- Chakra healing
- Reiki

1287146181_lymfedrainage foto

Massage bij Fibromyalgie, Reuma, Artrose, Artitis

Veel mensen in Nederland hebben last van Fibromyalgie. Deze massage is speciaal ontwikkeld voor iedereen die deze klachten heeft. Helaas is fibromyalgie niet te verhelpen. Wel kan ik er voor zorgen dat u minder pijn, meer energie en hierdoor een betere kwaliteit van leven heeft. Naast de speciale massage maak ik hiervoor ook gebruik van Manuele Lymfedrainage en Cupping. U ziet het Massage de Stoepen is de specialist op het gebied van Fibromyalgie! 

fibromyalgie_pijnpunten
SPECIALE MASSAGES

Voor speciale klanten heb ik speciale massages. Ben je al klant bij mij en staat de massage die je graag wil hebben er niet bij? Stuur mij dan een mail. Vragen staat vrij! Stuur de mail naar: info@massagedestoepen.nl

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.