Soorten massages

Sport, pijnverlichting & klachtbestrijding massage


KLACHTENBEHANDELING/

PIJNVERLICHTING

Massage de Stoepen staat bekend om zijn pijnverlichting behandelingen. U kunt bij ons terecht met allerlei soorten klachten. De meest voorkomende zijn nek, schouder en onderrug klachten. Voor de behandeling van deze klachten gebruiken we alle vormen van massage die we hebben geleerd. Het zal dus altijd een mix van verschillende soorten massage zijn die we toepassen. Dit is meestal vrij pijnlijk. Maar: zachte heelmeesters maken stinkende wonden! Vaak heb je de volgende dag nog een beurs gevoel, vergelijkbaar met blauwe plekken. Sommige mensen hebben daadwerkelijk blauwe plekken. Het uiteindelijke doel is om jou van je klachten af te helpen. Het doel heiligt de middelen.

11390036_951979284868204_865080850009377597_n
Mix massage

MIX MASSAGE

De mix massages zijn een combinatie van verschillende soorten massage. Meestal een combinatie van pijn en fijn. De keuze van behandeling wordt gemaakt als je bij ons bent. Je hoeft dus niet van te voren te kiezen. Veel voorkomende combinaties zijn: nek/hoofd/voet, schouder/rug/voet, masseren met de onderarm/voet, enz.

Je hoeft alleen de duur van de massage te kiezen. Je kan kiezen uit: 30, 60, 90, 120, 150 en 180 minuten. De prijzen vindt je terug op de pagina tarieven.

ONTSPANNINGSMASSAGE

De ontspanningsmassages die door ons worden gegeven zijn: masseren met de onderarm, bamboemassage en voetmassage. Masseren met de onderarm is de nederlandse benaming voor de Hawaïaanse Lomi Lomi massage. Bij deze massage wordt voornamelijk met de onderarm gemasseerd. Dit geeft een diepe, brede druk op het lichaam. Het is een volledige lichaamsmassage waarbij je van schouder tot aan de voet in 1 keer wordt gemasseerd. Hierbij draag je bij voorkeur geen kleding. Wil je dit niet? Heb je een kleine string dan kun je die ook dragen. Ook hebben wij wegwerpstrings voor eenmalig gebruik.

Bij de voetmassage maken we gebruik van technieken uit de Voetreflex, Chakra Energie en ontspanningsmassage. Deze behandeling staat garant voor een heerlijke ontspanning.

Vanaf 9 december gaan we ook bamboe massages geven. Later hierover meer.

Hawaï 1
Team massage de stoepen

DUO MASSAGES

Iedere zaterdag worden er bij Massage de Stoepen duo massages gegeven. Deze massages worden gegeven door Otto Koster en Lotte Koster of Susan Annen.

Bij een duo massages kom je met zijn tweeën en wordt je tegelijk gemasseerd. De duo massages staan vooral in het teken van ontspanning en plezier. Dat is het aller belangrijkste. Gezellig samen op de massagetafel.

ALLE SOORTEN MASSAGES OP EEN RIJ

Hieronder staan alle massages die worden uitgevoerd bij Massage de Stoepen:

- Sport massage
- Klassieke massage
- Zweedse massage
- Triggerpoint/drukpunt massage
- Hoofd massage
- Voetmassage, Voetreflex, Chakra voetreflex
- Cupping
- Bamboe massage
- Hypno massage
- Lomi Lomi Massage
- Masseren met de onderarm
- Dorn Therapie
- Fibromyalgie massage
- Rugpijn massage
- Medical Taping
- Aromatherapie
- Chakra healing
- Reiki

1287146181_lymfedrainage foto

Massage bij Fibromyalgie, Reuma, Artrose, Artitis

Veel mensen in Nederland hebben last van Fibromyalgie. Deze massage is speciaal ontwikkeld voor iedereen die deze klachten heeft. Helaas is fibromyalgie niet te verhelpen. Wel kan ik er voor zorgen dat u minder pijn, meer energie en hierdoor een betere kwaliteit van leven heeft. Naast de speciale massage maak ik hiervoor ook gebruik van Manuele Lymfedrainage en Cupping. U ziet het Massage de Stoepen is de specialist op het gebied van Fibromyalgie! 

fibromyalgie_pijnpunten

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.