Soorten massages

PIJNVERLICHTING, ONTSPANNING EN LOMI LOMI


KLACHTENBEHANDELING/

PIJNVERLICHTING

Massage de Stoepen staat bekend om zijn pijnverlichting behandelingen. U kunt bij ons terecht met allerlei soorten klachten. De meest voorkomende zijn nek, schouder en onderrug klachten. Voor de behandeling van deze klachten gebruiken we alle vormen van massage die we hebben geleerd. Het zal dus altijd een mix van verschillende soorten massage zijn die we toepassen. Dit is meestal vrij pijnlijk. Maar: zachte heelmeesters maken stinkende wonden! Vaak heb je de volgende dag nog een beurs gevoel, vergelijkbaar met blauwe plekken. Sommige mensen hebben daadwerkelijk blauwe plekken. Het uiteindelijke doel is om jou van je klachten af te helpen. Het doel heiligt de middelen. U kunt deze boeken voor een tijdsduur van 30, 45, 60 of 90 minuten.

11390036_951979284868204_865080850009377597_n
36

ZWANGERSCHAP MASSAGE

Vaak hebben vrouwen die zwanger zijn specifieke klachten. Vanaf week 12 tot de dag van de bevalling kun je bij mij terecht. Dit kan zowel voor de ontspanning als voor pijnverlichting. Mijn aanpak is dezelfde als dat je niet zwanger bent, je hebt toch geen een of andere enge ziekte! Zo lag je op de buik kunt liggen dan is dat makkelijk. Anders heb ik hiervoor een speciaal luchtbed, ook kun je op de zij op de tafel liggen als je dat prettiger vind.

Je kan deze massage boeken voor een tijdsduur van 45, 60 of 90 minuten,

ACTIES EN AANBIEDINGEN

Vaak hebben wij leuke acties en aanbiedingen. Deze kunnen ook gewoon online geboekt worden. Op dit moment heb ik onder andere de starter massage. Een korte massage van 30 minuten die bedoelt is om massage eens uit te proberen.

Ook heb ik vaak seizoensaanbiedingen. Je kan denken aan zomer, herfst, winter en lente aanbiedingen. Deze wisselen per jaargetijde. Kijk er gerust eens tussen op mijn boekingspagina!

Ze zijn vaak te boeken voor 60 en 90 minuten en vormen vaak combinaties tussen verschillende massage vormen.

PhotoGrid_1562509394528
Mix massage

MIX MASSAGE

De mix massages zijn een combinatie van verschillende soorten massage. Meestal een combinatie van pijn en fijn. De keuze van behandeling wordt gemaakt als je bij ons bent. Je hoeft dus niet van te voren te kiezen. Veel voorkomende combinaties zijn: nek/hoofd/voet, schouder/rug/voet, masseren met de onderarm/voet, enz.

Je hoeft alleen de duur van de massage te kiezen. Je kan kiezen uit: 60, 90, 120, 150 en 180 minuten. De prijzen vindt je terug op de pagina tarieven.

De mix massages worden vaak afgesloten met een voetmassage van 30 minuten.


ONTSPANNINGSMASSAGE

De klassieke ontspanningsmassage is de topper onder de ontspanningsmassages. Deze is bij iedereen bekend. De massage wordt op een rustige manier uitgevoerd. Alles staat in het teken van ontspanning en ontstressen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van rustige effleurages. Je kan hem boeken voor 60, 90, 120 of 180 minuten.

Boek hem voor 90, 120 of 180 minuten en combineer hem met een hoofd en/of voet massage! Hemels!

Onder de ontspanningsmassage valt ook de Hot Stone en de Hot Chocolate. 

Bij de Hotstone massage wordt je gemasseerd met warme basalt stenen afkomstig van Hawaï. Dit zijn vulkanische lava stenen die jaren lang in de zee hebben gelegen en zijn gevormd door de bewegingen van het water. Deze massage wordt v nu nog alleen gegeven in de winter maanden.

Bij de Hot Chocolate massage wordt je gemasseerd met warme hot chocolate massageolie. Een pleier voor alle chocolade liefhebbers!

Klassieke ontspanningsmassage
Lomi massage 5

LOMI DE STOEPEN MASSAGE

De Lomi Lomi massage wordt gezien als "de Koningin" onder de massages. Het is een massage die afkomstig is van de eilanden van Hawaï. Ieder eiland heeft zijn eigen vorm. De Lomi Lomi Temple Style, of ook wel de Lomi Lomi Nui, is de massage vorm die ik gebruik. Deze is afkomstig van het eiland Kauai, The Garden Isle.

Het is een vorm waarbij veel gebruik wordt gemaakt van de onderarm en vlakke handen. Het is een diepe ontspannende massage die met liefde dient te worden uitgevoerd. Het is een volledige lichaamsmassage. Als je nog nooit een Lomi Lomi hebt gehad dan heb je nog nooit een "echte" massage gehad. Dit is een must voor iedere massage liefhebber.

Let wel: deze massage wordt uitgevoerd op een volledig ontkleed lichaam. Wil je dat niet, dan kun je beter een andere massage boeken. Eventueel heb ik wegwerp strings. Om de massage echt te beleven is het verstandig om niets aan te hebben. Uiteraard worden alle "edele delen" netjes afgedekt indien wenselijk.

SPECIFIEKE KLACHTEN BEHANDELING

Bij deze behandeling kun je denken aan de massage van de buik of massage bij hoofdpijn. Ook massage bij fibromyalgie en reuma behoort tot deze specifieke klachten.
Buik massage
66502170_1237317533095514_8246032746678321152_n

STARTERS MASSAGE

Voor een ieder die eens een massage wil uitproberen of die gewoon niet zo lang op een massagetafel kan of wil liggen heb ik de starters massage ingevoerd. 

Dit zijn allemaal massages van 30 minuten. Je kan hierin verschillende vormen kiezen. Zo kun je ook mooi allemaal verschillende massage vormen uitproberen! 

Voor de prijs hoef je het niet te laten: zo kosten allemaal € 25,00 per stuk!

DUO MASSAGES

Iedere zaterdag worden er bij Massage de Stoepen duo massages gegeven. Deze massages worden gegeven door Otto Koster en Lotte Koster.

Bij een duo massages kom je met zijn tweeën en wordt je tegelijk gemasseerd. De duo massages staan vooral in het teken van ontspanning en plezier. Dat is het aller belangrijkste. Gezellig samen op de massagetafel.

Team massage de stoepen 2
Burn out massage

BURN OUT MASSAGE

Iedereen staat wel eens onder druk. Op het werk. De thuissituatie. Veel zaken kunnen een invloed hebben op hoe je je voelt. Zit je er eens even helemaal doorheen? Boek dan de Burn Out massage. Bij deze massage maak ik gebruik van alle massage vormen die ik heb geleerd. Ook van bijvoorbeeld de chakra en aura healing of reiki! Deze massage wordt volledig samengesteld op jou!! Ik ben er tenslotte voor jou en niet andersom!

Voel je je leeg? Geen energie? Zit je hoofd vol? Zie je het even niet meer zitten? 

BOEK DAN DEZE MASSAGE!

EAST MEETS WEST MASSAGE

Deze massage is nu nog in ontwikkeling!!

Bij de East Meets West massage worden diverse oosterse en westerse massagevormen gemixt. Hierdoor ontstaat een heel eigen stijl. Pijn en fijn in 1 massage vorm. Op dit ogenblik ben ik nog bezig met de ontwikkeling van deze massage. Je kan hierbij denken aan een combinatie van Reiki, Chakra & Aura healing, Lomi de Stoepen en de klassieke ontspanningsmassage. Mix deze vormen door elkaar en je krijgt iets unieks! 

Tot het zo ver is moeten jullie nog even geduld hebben!

east meets west
Anti cellulite massage

ANTI CELLULITE MASSAGE

Bij deze behandeling gaan we de zo genaamde "sinaasappel" huid aanpakken.

Hierbij maak ik gebruik van bindweefsel technieken en verschillende soorten cups. Deze behandeling zal zeker in het begin erg pijnlijk kunnen zijn. Het is verstandig om hier een kuur van 10x voor te nemen en deze dan gedurende 5 weken 2x per week toe te passen.

Om het resultaat te kunnen zien zal er een foto voor en na worden gemaakt, maar alleen als je dit wil. 

De behandeling duurt 30 minuten per keer en kost € 25,00. Koop je direct een kuur van 10x dan kost deze kuur € 200,00!

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.