Soorten massages

Sport, pijnverlichting & klachtbestrijding massage


KLACHTENBEHANDELING/PIJNVERLICHTING

Massage de Stoepen staat bekend om zijn pijnverlichting behandelingen. U kunt bij ons terecht met allerlei soorten klachten. De meest voorkomende zijn nek, schouder en onderrug klachten. Voor de behandeling van deze klachten gebruiken we alle vormen van massage die we hebben geleerd. Het zal dus altijd een mix van verschillende soorten massage zijn die we toepassen. Dit is meestal vrij pijnlijk. Maar: zachte heelmeesters maken stinkende wonden! Vaak heb je de volgende dag nog een beurs gevoel, vergelijkbaar met blauwe plekken. Sommige mensen hebben daadwerkelijk blauwe plekken. Het uiteindelijke doel is om jou van je klachten af te helpen. Het doel heiligt de middelen.

11390036_951979284868204_865080850009377597_n
0

DEEP MUSCULAR TECHNICS BY ALEX VAN DE BILT

De DMT is een deep tissue massage en werkt diep op de spieren in. Deze massage is uitermate geschikt om diverse nek, schouder en rugklachten aan te pakken. Het werkt ook zeer goed voor oa migraine/hoofdpijn, tenniselleboog, golfelleboog, ischias, uitstraling naar de arm, tintelingen in de hand, uitstraling naar bil en been, enz.

Deze kan in de 60 minuten variant worden geboekt samen met een zeer ontspannen Breuss massage, wat zeer goed helpt voor onderrug klachten.

KLASSIEKE ONTSPANNINGSMASSAGE MET HOTSTONES

In de gure maanden is de ontspanningsmassage te boeken in combinatie met een Hotstone behandeling. Tijdens de massage worden de Hotstones op heerlijke plekken gelegd voor een extra ontspanning! Deze is te boeken tussen oktober en april van ieder jaar. Dus niet in de zomermaanden. Te boeken voor de tijdsduren van 45, 60, 90 en 120 minuten.

AdobeStock_121311135
Mix massage

MIX MASSAGE

De mix massages zijn een combinatie van verschillende soorten massage. Meestal een combinatie van pijn en fijn. De keuze van behandeling wordt gemaakt als je bij ons bent. Je hoeft dus niet van te voren te kiezen. Veel voorkomende combinaties zijn: nek/hoofd/voet, schouder/rug/voet, masseren met de onderarm/voet, enz.

Je hoeft alleen de duur van de massage te kiezen. Je kan kiezen uit: 60, 90 en 120 minuten. De prijzen vindt je terug op de pagina tarieven.

De mix massages worden vaak afgesloten met een voetmassage van 30 minuten.


KLASSIEKE ONTSPANNINGSMASSAGE

De klassieke ontspanningsmassage is de topper onder de ontspanningsmassages. Deze is bij iedereen bekend. De massage wordt op een rustige manier uitgevoerd. Alles staat in het teken van ontspanning en ontstressen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van rustige effleurages. Je kan hem boeken voor 60, 90 of 120 minuten.

Boek hem voor 90 of 120 minuten en combineer hem met een hoofd en/of voet massage! Hemels!

Klassieke ontspanningsmassage
Lomi massage 5

LOMI LOMI MASSAGE

De Lomi Lomi massage wordt gezien als "de Koningin" onder de massages. Het is een massage die afkomstig is van de eilanden van Hawaï. Ieder eiland heeft zijn eigen vorm. De Lomi Lomi Temple Style, of ook wel de Lomi Lomi Nui, is de massage vorm die ik gebruik. Deze is afkomstig van het eiland Kauai, The Garden Isle.

Het is een vorm waarbij veel gebruik wordt gemaakt van de onderarm en vlakke handen. Het is een diepe ontspannende massage die met liefde dient te worden uitgevoerd. Het is een volledige lichaamsmassage. Als je nog nooit een Lomi Lomi hebt gehad dan heb je nog nooit een "echte" massage gehad. Dit is een must voor iedere massage liefhebber.

Let wel: deze massage wordt uitgevoerd op een volledig ontkleed lichaam. Wil je dat niet, dan kun je beter een andere massage boeken. Eventueel heb ik wegwerp strings. Om de massage echt te beleven is het verstandig om niets aan te hebben. Uiteraard worden alle "edele delen" netjes afgedekt indien wenselijk.

DUO MASSAGES

Iedere zaterdag worden er bij Massage de Stoepen duo massages gegeven. Deze massages worden gegeven door Otto Koster en Lotte Koster.

Bij een duo massages kom je met zijn tweeën en wordt je tegelijk gemasseerd. De duo massages staan vooral in het teken van ontspanning en plezier. Dat is het aller belangrijkste. Gezellig samen op de massagetafel.

Team massage de stoepen 2
1287146181_lymfedrainage foto

ALLE SOORTEN MASSAGES OP EEN RIJ

Hieronder staan alle massages die worden uitgevoerd bij Massage de Stoepen:

- Sport massage
- Klassieke massage
- Zweedse massage
- Triggerpoint/drukpunt massage
- Hoofd massage
- Voetmassage, Voetreflex, Chakra voetreflex
- Cupping
- Bamboe massage
- Hypno massage
- Lomi Lomi Massage
- Masseren met de onderarm
- Dorn Therapie
- Fibromyalgie massage
- Rugpijn massage
- Medical Taping
- Aromatherapie
- Chakra healing
- Reiki
- Deep Muscular Technics
- Hotstone massage

Massage bij Fibromyalgie, Reuma, Artrose, Artitis

Veel mensen in Nederland hebben last van Fibromyalgie. Deze massage is speciaal ontwikkeld voor iedereen die deze klachten heeft. Helaas is fibromyalgie niet te verhelpen. Wel kan ik er voor zorgen dat u minder pijn, meer energie en hierdoor een betere kwaliteit van leven heeft. Naast de speciale massage maak ik hiervoor ook gebruik van Manuele Lymfedrainage en Cupping. U ziet het Massage de Stoepen is de specialist op het gebied van Fibromyalgie! 

fibromyalgie_pijnpunten
SPECIALE MASSAGES

Voor speciale klanten heb ik speciale massages. Ben je al klant bij mij en staat de massage die je graag wil hebben er niet bij? Stuur mij dan een mail. Vragen staat vrij! Stuur de mail naar: info@massagedestoepen.nl

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.