De afgelopen 2 jaar heb ik mij sterk ingezet voor de sportmassage en de pijnverlichting. Hier ben ik ook het meest bekend mee geworden. Maar ik kan meer! Ook voor de pure ontspanning kun je bij mij terecht.


In september van dit jaar ben ik tijdelijk geveld door een slijmbeursontsteking. Dit heeft mij aan het denken gezet. Ik heb al diverse opleidingen gedaan voor de ontspanning, maar ik deed hier eigenlijk te weinig mee. Ik heb besloten om ook meer te gaan doen met de ontspanningsmogelijkheden. Hiervoor heb ik een aantal massage ontwikkeld en ben daar nu druk mee aan het adverteren.

Als eerste heb ik de Lomi Lomi massage verder uitgebreid naar een behandeling van 60 minuten. Deze wordt eind november zelfs nog verlengd tot 90 minuten. Dit is een heerlijke, liefdevolle en koesterende massage, waarbij ik voornamelijk met de onderarmen masseer. Je moet het een keer meegemaakt hebben om een oordeel te kunnen geven. Een echte aanrader.

Een andere optie is de Mix massage. Deze is te boeken in een 60 en 90 minuten variant. In deze mix kun je kiezen voor: klassieke massage, Triggerpointmassage, Lomi Lomi, India massage en de Voetreflex massage (hierin ben ik gediplomeerd!). Bij de 60 minuten variant kies je uit 2 en bij de 90 minuten uit 3.

De aller nieuwste optie is de Wellness Treatment. Dit is een 90 minuten ontspanningsvariant van de Mix. We beginnen met een rustige Indiamassage, gevolgd door de Lomi Lomi en als afsluiting de voetreflex. Hierbij werk ik met verwarmde olie en zal ik in de nabije toekomst masseren met zelf samengestelde olie. Hiervoor volg ik nu de opleiding Aromatherapie.

Voor de ontspanningsvarianten heb ik mijn praktijk gezellig verlicht en de tafel verwarmd. Wil je wat anders? Boek dan eens een ontspanningsmassage.

 

LAAT JE EENS VERRASSEN,

DOOR DE “BEUL” VAN ASSEN!