Op 5 januari 2017 bestaat Massage de Stoepen 2 jaar. Een nieuwe mijlpaal. Ik vind mijn bedrijf bijzonder, maar dat vindt natuurlijk iedere ondernemer van zijn bedrijf. Wat maakt mijn bedrijf nu zo bijzonder voor mij?


Diploma’s

Laten we beginnen bij het aantal diploma’s. Ik denk dat er weinig praktijken of salons in Assen zijn te vinden waar je voor zo veel verschillende dingen terecht kan. Ik hoor wel eens: “Haal je niet alles door elkaar?”. Ja dat doe ik en dat is ook precies wat ik wil. Door een combinatie te maken van de verschillende massages creëer je je eigen stijl. Iets waarmee je je onderscheid. Daarvoor komen de mensen bij mij. Voor mij en wat ik doe. Daarnaast geef ik ook tips over hoe je je houding kan aanpassen. Een verkeerde houding is in bijna alle gevallen de oorzaak van klachten.

 

1.    Sportmassage               2.         Ontspanningsmassage           3.         Hotstonemassage

4.    Stoelmassage               5.         Thaise Stoelmassage              6.         Afslankmassage

7.    Lomi Lomi massage      8.         Massage bij Fibromyalgie       9.         Cupping

10.  Voetreflex                     11.       Rugpijnmassage                      12.       Medical Taping

13.  Dorn Therapie             14.       Hamam massage                    15.       Triggerpoint

16. Aromatherapie              17.       Reiki 1 (mee bezig)                 18.       Hoofdpijnmassage (7-1)

 

Multimedia

Massage de Stoepen  is een modern bedrijf wat gebruik maakt van veel nieuwe dingen. Het hebben van een goede internetpagina is belangrijk tegenwoordig. Ik denk dat ik daar in geslaagd ben. Tevens kun je via de site afspraken maken via een online agenda en als je dat wil ook direct, via Ideal, online betalen. Via de app van het bedrijf Spari kun je bij mij digitale stempels sparen voor gratis massages en direct online afspraken reserveren. Ook ben ik zeer actief met mijn zakelijke Facebookpagina en zit ik op Instagram, Youtube, LinkedIn en Pinterest. 

Daarnaast is het bij mij mogelijk om te betalen via PIN!


Behandelingen

Bijna iedereen kan bij mij terecht. Voor Sportmassage, Wellness massage en Pijnverlichting. Jaarlijks worden de mogelijkheden verder uitgebreid. De komende tijd zal ik meer aandacht gaan besteden aan de Wellness behandelingen. De Aromatherapie komt hier mooi van pas. Zo hoop ik ook bekend te worden als Wellness masseur en niet alleen iemand die klachten bestrijd en pijn kan doen!

Vanaf 2017 kun je bij mij ook terecht voor Beautybehandelingen. Deze zal ik niet uitvoeren maar mijn dochter die Allround Schoonheidsspecialiste is. Vanaf oktober worden er iedere vrijdagavond duo behandelingen gegeven. Deze mogelijkheid zal in de nabije toekomst verder worden verruimd.


Familiebedrijf

Door de verder uitbreiding en ontwikkelingen is/wordt mijn bedrijf verder uitgebreid met mijn dochter Lotte Koster en mijn schoonzus Susan Annen. Beide gaan de komende tijd bezig met verschillende opleidingen. Als de HAMAM behandelingen worden gegeven zal ook mijn vrouw Tina Koster nog worden toegevoegd aan het team, speciaal voor de HAMAM. Misschien komen er in de toekomst nog meer personen bij, maar dat moeten we nog maar afwachten.

 

 HAMAM

In de komende periode wordt mijn garage omgebouwd en wordt daar een natte HAMAM gemaakt. Hier komt dan ook een Sauna en 2 douches in. De HAMAM zal helemaal in tropische sferen gemaakt worden. Dit is uniek in Nederland en Europa. Als ik iets doe, doe ik het anders dan anders!

Ook de behandelingen, uitstraling, geuren, visueel aspect en geluiden moeten het strand van een tropisch eiland uitstralen. Tijdens de behandeling zullen ook Lomi Lomi technieken worden toegepast.

Al deze dingen bij elkaar opgeteld, vind ik mijn bedrijf dus bijzonder. En ik denk dat dat wel een beetje terecht is!