Verder winkelen

Headspa

Sinds maart 2024 kun je bij ons ook de Japanese Headspa boeken.

De Headspa is de Social Media hype van 2023. Door verschillende filmpjes op onder andere Instagram en Tiktok is de Headspa zeer populair geworden in Nederland. De Headspa wordt bij ons gegeven door speciaal opgeleide mensen of door gediplomeerde schoonheidsspecialistes en masseurs. Zij zijn opgeleid door de specialisten van Hair & Nature uit Tilburg. Hair & Nature is de enige fabrikant van Headspa tafels in Nederland. Zij exporteren door heel Europa en daar buiten hun tafels. De hoofdspa is een unieke behandeling voor de beste reiniging en ontspanning van de hoofdhuid. De hoofdhuid wordt geanalyseerd met een hoofdhuidscanner om een behandeling aan te passen aan uw hoofdhuid- en haartype.

De behandeling bestaat uit het volgende: een kleine gezichtsbehandeling, nek- en schoudermassage, reiniging van de hoofdhuid, gezichtsmasker, haarmasker, ontspanning onder de regenboogdouchekop en eindigt met een stoomsessie voor het haar, de hoofdhuid en het gezicht. We hebben 2 soorten, De Wellness en de Scalpel Treatment.

De Wellness is gericht op ontspanning en de Scalpel Treatment op het verzorgen van de hoofdhuid. De behandeling duurt 60 minuten en kost € 69,95. Hij is ook in duo te boeken voor € 139,90.