Verder winkelen

Ons team

OTTO KOSTER

Mijn naam is Otto Koster. Sinds 1990 ben ik werkzaam geweest in de assurantiewereld. Na meer dan 20 jaar kwam ik op het punt waarop ik mijzelf de vraag ging stellen of ik dit nog wel wilde blijven doen voor de komende 20 jaar. De assurantiewereld is de afgelopen jaren erg veranderd en ik had problemen om mij aan te passen. Alles hangt van regels aan elkaar. Ik heb de afgelopen 20 jaar met veel plezier mijn werk gedaan maar het was tijd voor een nieuwe uitdaging.

Massage vond ik altijd al leuk om te geven. Als ik iemand masseerde kreeg ik altijd een positieve response. Dit heeft mij doen besluiten om in 2013 te beginnen met de opleiding sportverzorger/masseur. Dit is een prima opleiding als je het massage vak in wil. Je leert heel veel dingen die belangrijk zijn, zoals anatomie en fysiologie. Je hebt dan een goede basis voor de andere opleidingen.

Op dit ogenblik ben ik mij verder aan te verdiepen in de diverse soorten massages die er zijn. Hiervoor volg ik verschillende cursussen en opleidingen. Je zal altijd moeten blijven bijleren om je verder te ontwikkelen. Hou de website en Facebook in de gaten. Zodra er weer een nieuwe massagevorm bij komt zal ik dit vermelden. Het is een interessant vakgebied waar ik me vol op stort.

Vanaf november 2015 tot februari 2017 ben ik tevens werkzaam geweest als freelance masseur bij Thermen de Waterlelie in Zevenhuizen (GN).

Otto Koster
Lotte Koster

LOTTE KOSTER

Mijn naam is Lotte Koster. In 2016 ben ik afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste. Ik ben erg geïnteresseerd in het geven van massages en ga mij de komende periode verder specialiseren als allround masseur. Massages heb ik geleerd tijdens mijn opleiding schoonheidsspecialiste. Ik sta bekend als iemand die stevig masseert.

Vanaf november 2020 ben ik ook gestart als all round schoonheidsspecialiste in mij eigen salon, tevens gevestigd aan de JC van Markenstraat 34. Dus ook voor al uw beauty behandelingen kunt u nu ook bij mij terecht! Kijk op: www.houseofbeautyassen.nl

Reagan Smith

REAGAN SMITH

Ik ben Reagan Smith en ik ben 18 (2002) jaar oud. Ik ben half Australisch vandaar mijn naam! Naast masseren ben ik veel met paarden bezig, ik ben onder andere instructeur en revalidatie trainer. Dit hoop ik nog verder uit te kunnen breiden in de toekomst. Ik heb van Otto veel mogen leren tijdens de opleidingsdagen. Ik hoop dan ook veel mensen te mogen helpen d.m.v. Massage. Vanaf komende week kunnen jullie een afspraak bij mij boeken. Ik doe eerst alleen massages tot 55 minuten. Ik werk op donderdag en vrijdag.

Selma avcioglu
SELMA AVCIOGLU

Mijn naam is Selma Avcioglu. Ik ben geboren in Turkye en op latere leeftijd naar Nederland gekomen.

In 2019 heb ik de opleiding sport massage afgerond. Vanaf november 2020 ben ik werkzaam als ZZP masseur bij Massage de Stoepen. Ik hoop veel klanten te krijgen zodat ik veel ervaring op doe.