Verder winkelen

Ons team

OTTO KOSTER (1966)

Mijn naam is Otto Koster. Sinds 1990 ben ik werkzaam geweest in de assurantiewereld. Na meer dan 20 jaar kwam ik op het punt waarop ik mijzelf de vraag ging stellen of ik dit nog wel wilde blijven doen voor de komende 20 jaar. De assurantiewereld is de afgelopen jaren erg veranderd en ik had problemen om mij aan te passen. Alles hangt van regels aan elkaar. Ik heb de afgelopen 20 jaar met veel plezier mijn werk gedaan maar het was tijd voor een nieuwe uitdaging.

Massage vond ik altijd al leuk om te geven. Als ik iemand masseerde kreeg ik altijd een positieve response. Dit heeft mij doen besluiten om in 2013 te beginnen met de opleiding sportverzorger/masseur. Dit is een prima opleiding als je het massage vak in wil. Je leert heel veel dingen die belangrijk zijn, zoals anatomie en fysiologie. Je hebt dan een goede basis voor de andere opleidingen.

Op dit ogenblik ben ik mij verder aan te verdiepen in de diverse soorten massages die er zijn. Hiervoor volg ik verschillende cursussen en opleidingen. Je zal altijd moeten blijven bijleren om je verder te ontwikkelen. Hou de website en Facebook in de gaten. Zodra er weer een nieuwe massagevorm bij komt zal ik dit vermelden. Het is een interessant vakgebied waar ik me vol op stort.

Vanaf november 2015 tot februari 2017 ben ik tevens werkzaam geweest als freelance masseur bij Thermen de Waterlelie in Zevenhuizen (GN).

Ik sta bekend om het feit dat ik zeer diep kan masseren!

Otto Koster
Lotte Koster

LOTTE KOSTER (1995)

Mijn naam is Lotte Koster. In 2016 ben ik afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste. Ik ben erg geïnteresseerd in het geven van massages en ga mij de komende periode verder specialiseren als allround masseur. Massages heb ik geleerd tijdens mijn opleiding schoonheidsspecialiste. Ik sta bekend als iemand die stevig masseert.

Vanaf november 2020 ben ik ook gestart als all round schoonheidsspecialiste in mij eigen salon, tevens gevestigd aan de JC van Markenstraat 34. Dus ook voor al uw beauty behandelingen kunt u nu ook bij mij terecht. Klik op mijn foto om op mijn website terecht te komen!

Nicole Schut

NICOLE SCHUT (2003)

Nicole Schut volgt op dit moment de opleiding Schoonheidsspecialiste MBO4 op het Noorderpoort College in Groningen. Ze woont in Bovensmilde. Ze is erg geïnteresseerd in massages en heeft via Massage de Stoepen diverse opleidingen gevolgd.

Door de opleidingen die ze heeft gehad van Otto Koster, heeft ze geleerd om de verschillende klachten goed aan te pakken. Ook Nicole kan zeer diep masseren indien nodig. Ook is ze gespecialiseerd is verschillende ontspannen massages. Nicole doet alle massages tot 85 minuten.

Nicole loopt ook voor haar opleiding stage bij ons. We zijn zeer blij met deze benjamin van onze massage familie!

ROELANDA IMMINGA (1969)

Roelanda is in 2021 geslaagd voor de opleiding sportmassage. Daarnaast heeft ze via de Wellness Academie nog verschillende andere massage opleidingen gevolgd, zoals Bindweefsel, Lomi Lomi, cupping, voetreflex en massage bij Fibromyalgie. Daarnaast heeft ze nog de opleidingen Reiki en Medical Taping afgerond. In de korte periode dat ze bezig is heeft ze veel opleidingen gevolgd.

De massages die ze nog niet kent krijgt ze via een interne opleiding bij ons.

Ook Roelanda kan stevig masseren!

Roelanda
oo

Willem Snip (1958)

Willem is al meer dan 30 jaar massagetherapeut. Hij zal voornamelijk worden ingezet voor de klachtgerichte behandelingen. Willem heeft in deze periode veel mensen geholpen met nek, schouder, rug, bekken en been klachten. Gedurende de behandelingen maakt hij gebruik van verschillende massagetechnieken en de Dorn Therapie. Ook maakt hij gebruik van diverse andere speciale technieken. Hij werkt volgens het principe dat veel klachten voortkomen uit onbalans van de wervelkolom. De laatste 16 jaar heeft hij zijn eigen bedrijf gehad op het gebied van bedrijfsmassage op locatie. Dit gebeurd vanuit een massagestoel bij bedrijven op locatie.

Ook Willem staat bekend om een stevige aanpak!

JOHN REITSMA (1973)

John is gediplomeerd sportmasseur sinds 2016. Hij heeft zijn eigen massage praktijk in Rolde gehad (John's Massagestudio). John heeft een Molukse achtergrond, masseren zit bij hem in het bloed. Naast de opleiding sportmassage heeft hij verschillende massage opleidingen gevolg, onder andere Reiki en Acces Bars en Thaise massages via Lien Siwalette.

John