Verder winkelen

Huisregels

Hieronder volgen de huisregels van Massage de Stoepen. Door alle commotie omtrent seksueel ongewenst gedrag heb ik ook een gedragscode opgesteld. Deze kunt u onder aan de pagina lezen.

Wat verwacht ik van u?

Ik verwacht dat u, als u bij mij komt, schoon bent. Dat wil zeggen dat u zich van te voren dient te douchen of dat u in bad bent geweest. Indien u niet tevreden bent verwacht ik dat u mij dat meldt. Dan kan ik er iets aan doen. Ook ik ben nooit te oud om te leren. Bent u wel tevreden? Vertel het alstublieft een ander en/of schrijf een mooie recensie over mij op mijn Facebookpagina of op Google!

Wat kunt u van mij verwachten?

Ik zal altijd mijn best doen om u dat te geven wat u van mij verwacht. Ik zal altijd eerlijk zijn, dat verwacht ik tenslotte ook van u. Ook zal ik u altijd discreet behandelen. Wat bij mij besproken wordt blijft bij mij.

Verdere regels.

HOE LIG IK OP DE TAFEL:

In Bij Massage de Stoepen bepaalt u zelf hoe u op de tafel ligt. Met ondergoed, zonder ondergoed, met de broek nog aan. Het maakt allemaal niets uit. Uiteraard kunt u van te voren de BH af doen, maar als dat voor u niet prettig voelt dan maak ik hem los als u op de tafel ligt. Er is echter een uitzondering. Indien u de Lomi de Stoepen of de Hot Chocolate (Lomi Style) boekt dan is deze massage zonder kleding aan. De Lomi de Stoepen is een volledige lichaamsmassage waarbij het hele lichaam in 1x wordt gemasseerd. Ondergoed is dan niet handig. Ook liever geen string! Ondergoed verstoord de ontspannen factor van deze massage. Wilt u dit niet? Boek dan gewoon een andere massage! Ik heb er genoeg. De Hot Chocolate is ook een Lomi. Tevens vlekt de chocolade massage olie erg en krijgt u vlekken in uw ondergoed.

Ik hou mij niet bezig met erotisch getinte massages. Als ik merk dat u hierop uit bent zal ik de massage onmiddellijk staken en kunt u wel het volledige bedrag betalen. Ook wens ik u dan niet meer als klant te verwelkomen.

Annulering:

U kunt kosteloos 24 uur van te voren annuleren. Binnen 24 uur kunt u annuleren met een goede reden. Indien u niet komt opdagen of vlak van te voren afmeld dan ben ik genoodzaakt de kosten van de behandeling in rekening te brengen. U krijgt de nota dan via de mail toe gezonden met het verzoek deze binnen 14 dagen over te maken. Heeft u een strippenkaart? Dan zal bij de volgende afspraak 1 strip extra worden afgeschreven.

Ik zal altijd discreet te werk gaan en dat verwacht ik ook van u.

Verklaring omtrent gedrag (00)