Verder winkelen

Soorten massages

KLACHTGERICHTE MASSAGE

Massage de Stoepen staat bekend om zijn pijnverlichting behandelingen. U kunt bij ons terecht met allerlei soorten klachten. De meest voorkomende zijn nek, schouder en onderrug klachten. Voor de behandeling van deze klachten gebruiken we alle vormen van massage die we hebben geleerd. Het zal dus altijd een mix van verschillende soorten massage zijn die we toepassen. Dit is meestal vrij pijnlijk. Maar: zachte heelmeesters maken stinkende wonden! Vaak heb je de volgende dag nog een beurs gevoel, vergelijkbaar met blauwe plekken. Sommige mensen hebben daadwerkelijk blauwe plekken. Het uiteindelijke doel is om jou van je klachten af te helpen. Het doel heiligt de middelen. U kunt deze boeken voor een tijdsduur van 25, 40, 55, 70 of 85 minuten.

Tijdens de klachtgerichte massage wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken, zoals sportmassage, triggerpoint therapie, Dorn Therapie, Deep Musculair Technics, massage bij hoofdpijn, voetreflex, enz.

Tijdens uw bezoek kijken we wat we gaan doen om uw klacht en pijn te verlichten. De behandeling staat niet centraal maar de tijd.

ZWANGERSCHAP MASSAGE

Vaak hebben vrouwen die zwanger zijn specifieke klachten. Vanaf week 12 tot de dag van de bevalling kun je bij mij terecht. Dit kan zowel voor de ontspanning als voor pijnverlichting. Mijn aanpak is dezelfde als dat je niet zwanger bent, je hebt toch geen een of andere enge ziekte! Zo lang je op de buik kunt liggen dan is dat makkelijk. Anders heb ik hiervoor een speciaal zwangerschapsmassage kussen. Kun je weer eens heerlijk op je buik liggen. Tot nu toe is iedereen hier zeer enthousiast over.

Je kan deze massage boeken voor een tijdsduur van 40, 55, 70 of 85 minuten,

WELLNESS MASSAGE

Het beste van 2 werelden. Ik noem hem ook wel eens "East meets West". Bij deze massage combineer ik Oosterse en Westerse technieken. De Wellness massage is puur gericht op ontspanning. Even alles vergeten.

Tijdens de massage maak ik gebruik van Lomi Lomi, Reiki en de kracht van edelstenen. Kom even helemaal tot rust en boek deze heerlijke massage. Hij is te boeken in 55, 70, 85, 115 en 175 minuten variant. Bij deze uitgebreide massage worden bijna alle lichaamsdelen onder handen genomen.

Kom even helemaal tot rust met deze super ontspannen massage!

Wellness massage 0

KLACHTGERICHT & ONTSPANNEN MASSAGE

De mix massages zijn een combinatie van verschillende soorten massage. Meestal een combinatie van pijn en fijn. De keuze van behandeling wordt gemaakt als je bij ons bent. Je hoeft dus niet van te voren te kiezen. Veel voorkomende combinaties zijn: nek/hoofd/voet, schouder/rug/voet, masseren met de onderarm/voet, enz.

Je hoeft alleen de duur van de massage te kiezen. Je kan kiezen uit: 55, 70, 85, 115 en 175 minuten. De prijzen vindt je terug op de pagina tarieven.

De mix massages worden vaak afgesloten met een voetmassage van 30 minuten.

HAWAM

De Hawam is een nieuwe behandeling. De Hawam is een combinatie van de traditionele oosterse Hamam behandeling in combinatie met de Hawaiiaanse Lomi Lomi massage. Je kan kiezen uit de standaard behandeling van 60 minuten en de luxe behandeling van 90 minuten. Beide behandelingen vinden plaats op de achterkant van het lichaam.

De Hawam standaard bestaat uit: scrubben, zeepzak ritueel en een Lomi Lomi olie massage.

De Hawam de Luxe bestaat uit: scrubben, zeepzakritueel, rasul en een Lomi Lomi olie massage.

ONTSPANNINGSMASSAGE

De klassieke ontspanningsmassage is de topper onder de ontspanningsmassages. Deze is bij iedereen bekend. De massage wordt op een rustige manier uitgevoerd. Alles staat in het teken van ontspanning en ontstressen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van rustige effleurages. Je kan hem boeken voor 25, 40, 55, 70, 85, 115 en 175 minuten.

Boek hem voor 85, 115 of 175 minuten en combineer hem met een hoofd en/of voet massage! Hemels!

Onder de ontspanningsmassage valt ook de Hot Stone en de Hot Chocolate.

Bij de Hotstone massage wordt je gemasseerd met warme basalt stenen afkomstig van Hawaï. Dit zijn vulkanische lava stenen die jaren lang in de zee hebben gelegen en zijn gevormd door de bewegingen van het water. Deze massage wordt nu nog alleen gegeven in de winter maanden.

Bij de Hot Chocolate massage wordt je gemasseerd met warme hot chocolate massageolie. Een plezier voor alle chocolade liefhebbers!

Let wel: bij deze massages masseren we NIET de liesstreek! Het is geen seksueel getinte massage. Helaas krijg ik deze vraag de laatste tijd te vaak!

LOMI LOMI MASSAGE

De Lomi Lomi massage wordt gezien als "de Koningin" onder de massages. Het is een massage die afkomstig is van de eilanden van Hawaï. Ieder eiland heeft zijn eigen vorm. De Lomi Lomi Temple Style, of ook wel de Lomi Lomi Nui, is de massage vorm die ik gebruik. Deze is afkomstig van het eiland Kauai, The Garden Isle.

Het is een vorm waarbij veel gebruik wordt gemaakt van de onderarm en vlakke handen. Het is een diepe ontspannende massage die met liefde dient te worden uitgevoerd. Het is een volledige lichaamsmassage. Als je nog nooit een Lomi Lomi hebt gehad dan heb je nog nooit een "echte" massage gehad. Dit is een must voor iedere massage liefhebber.

Let wel: deze massage wordt uitgevoerd op een volledig ontkleed lichaam. Wil je dat niet, dan kun je beter een andere massage boeken. Waarom zonder kleren? Het betreft een volledige lichaamsmassage waarbij je wordt gemasseerd van nek tot aan de voet. Hierbij stoort ondergoed de massage. Uiteraard worden alle "edele delen" netjes afgedekt indien wenselijk. Te boeken voor een tijdsduur van 25, 40, 55, 85, 100 en 115 minuten.

Let op: dit is geen seksueel getinte massage!!!! We masseren NIET de liesstreek! Helaas krijg ik deze vraag de laatste tijd te vaak!

EXTRA LANGE MASSAGES

Sinds enige tijd hebben wij extra lange massages van 145 minuten en 175 minuten. Deze massages hebben een vaste opbouw.

Klachtgericht en Ontspannen 175:

- 60 minuten spieren los, 60 minuten Lomi Lomi,  30 minuten hoofd en 25 minuten voet

Klachtgericht en Ontspannen 145:

90 minuten klachtgericht of ontspannen, 30 minuten hoofd en 25 minuten voet.

Bij deze extra lange massages kun je ook nog de Hotstone massage toevoegen.

extra lange massages

DUO MASSAGES

Bijna iedere dag dat we open zijn kunnen er duo massages worden geboekt via ons online boekingssysteem. Het systeem kijkt op welke tijde er 2 masseurs beschikbaar zijn. Komt u er niet uit? Dan kunt u ons altijd bellen op 0592-785874 voor het maken van een afspraak. Op dit ogenblik worden de duo massages gegeven door Otto Koster, Lotte Koster,  Nicole Schut, Roelanda Imminga en John Reitsma.

Bij een duo massages kom je met zijn tweeën en wordt je tegelijk gemasseerd in onze speciale duo massage ruimte. De duo massages staan vooral in het teken van ontspanning en plezier. Dat is het aller belangrijkste. Gezellig samen naar de masseur. Voor de duo massage kun je kiezen uit: Lomi Lomi, klassieke ontspanningsmassage, Hotstone massage, zwangerschapsmassage en de normale duo massage.

Je kunt hem nu dus de hele week door boeken!

ANTI CELLULITE MASSAGE

Bij deze behandeling gaan we de zo genaamde "sinaasappel" huid aanpakken.

Hierbij maak ik gebruik van bindweefsel technieken en verschillende soorten cups. Deze behandeling zal zeker in het begin erg pijnlijk kunnen zijn. Het is verstandig om hier een kuur van 10x voor te nemen en deze dan gedurende 5 weken 2x per week toe te passen.

Om het resultaat te kunnen zien zal er een foto voor en na worden gemaakt, maar alleen als je dit wil.

De behandeling duurt 25 minuten per keer en kost € 29,95. Koop je direct een kuur van 10x dan kost deze kuur € 225,00!

Dit is een test afbeelding

HOTSTONE MASSAGE

Dit is een bekende massagevorm. Bij de Hotstone massage wordt je gemasseerd met verwarmde stenen. Dit zijn basaltstenen en zijn afkomstig van Hawaï. Basaltstenen zijn vulkanische stenen. Hierdoor houden ze ook lang de warmte vast. Je kan de massage boeken voor de volgende duren: 25, 40 en 55 minuten. Ook te boeken als duo massage!