Verder winkelen

Soorten massages

KLACHTGERICHTE MASSAGE

Massage de Stoepen staat bekend om zijn pijnverlichting behandelingen. U kunt bij ons terecht met allerlei soorten klachten. De meest voorkomende zijn nek, schouder en onderrug klachten. Voor de behandeling van deze klachten gebruiken we alle vormen van massage die we hebben geleerd. Het zal dus altijd een mix van verschillende soorten massage zijn die we toepassen. Dit is meestal vrij pijnlijk. Maar: zachte heelmeesters maken stinkende wonden! Vaak heb je de volgende dag nog een beurs gevoel, vergelijkbaar met blauwe plekken. Sommige mensen hebben daadwerkelijk blauwe plekken. Het uiteindelijke doel is om jou van je klachten af te helpen. Het doel heiligt de middelen. U kunt deze boeken voor een tijdsduur van 25, 40, 55, 70 of 85 minuten.

Tijdens de klachtgerichte massage wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken, zoals sportmassage, triggerpoint therapie, Dorn Therapie, Deep Musculair Technics, massage bij hoofdpijn, voetreflex, enz.

Tijdens uw bezoek kijken we wat we gaan doen om uw klacht en pijn te verlichten. De behandeling staat niet centraal maar de tijd.

000 0

ZWANGERSCHAP MASSAGE

Vaak hebben vrouwen die zwanger zijn specifieke klachten. Vanaf week 12 tot de dag van de bevalling kun je bij mij terecht. Dit kan zowel voor de ontspanning als voor pijnverlichting. Mijn aanpak is dezelfde als dat je niet zwanger bent, je hebt toch geen een of andere enge ziekte! Zo lang je op de buik kunt liggen dan is dat makkelijk. Anders heb ik hiervoor een speciaal zwangerschapsmassage kussen. Kun je weer eens heerlijk op je buik liggen. Tot nu toe is iedereen hier zeer enthousiast over.

Je kan deze massage boeken voor een tijdsduur van 40, 55, 70, 85 of 115 minuten,

WELLNESS MASSAGE

Het beste van 2 werelden. Ik noem hem ook wel eens "East meets West". Bij deze massage combineer ik Oosterse en Westerse technieken. De Wellness massage is puur gericht op ontspanning. Even alles vergeten.

Tijdens de massage maak ik gebruik van Lomi Lomi, Reiki en de kracht van edelstenen. Kom even helemaal tot rust en boek deze heerlijke massage. Bij deze massage beginnen we met de benen en eindigen we met de rug. Net andersom. Hij is te boeken in een kort, middel en lange variant. Bij de kort masseren we alleen de achterzijde. Bij de middel sluiten we af met een ontspannen voetmassage. Bij de lang masseren we eerst de achterzijde en sluiten af met het hoofd en de voet.

Kom even helemaal tot rust met deze super ontspannen massage!

Wellness massage 0
Stress Release

STRESS RELEASE MASSAGE

Bij de stress release massage staat magnesium centraal. Je krijgt eerst magnesiumgel op je voetzolen en je voet wordt ingepakt met plastic (een pakking). Daarna volgt een ontspannen massage. Na ongeveer 30 minuten wordt de pakking weer van je voeten gehaald.

Stress Release kort: deze massage duurt 55 minuten, Hierbij wordt alleen de achterzijde van het lichaam gemasseerd. Het is een ontspannen massage van de schouder, rug en benen.

Stress Release middel: deze massage duurt 85 minuten. Hierbij wordt zowel de achterzijde als de voorzijde (alleen benen) gemasseerd.

Stress Release lang: deze massage duurt 115 minuten. Heeft dezelfde opbouw als de middel. Deze massage wordt afgesloten met een ontspannen voetmassage van 30 minuten.

KLACHTGERICHT & ONTSPANNEN MASSAGE

De mix massages zijn een combinatie van verschillende soorten massage. Meestal een combinatie van pijn en fijn. De keuze van behandeling wordt gemaakt als je bij ons bent. Je hoeft dus niet van te voren te kiezen. Veel voorkomende combinaties zijn: nek/hoofd/voet, schouder/rug/voet, masseren met de onderarm/voet, enz.

Je hoeft alleen de duur van de massage te kiezen. Je kan kiezen uit: 55, 70, 85, 115 en 175 minuten. De prijzen vindt je terug op de pagina tarieven.

De mix massages worden vaak afgesloten met een voetmassage van 30 minuten.

ONTSPANNINGSMASSAGE

De klassieke ontspanningsmassage is de topper onder de ontspanningsmassages. Deze is bij iedereen bekend. De massage wordt op een rustige manier uitgevoerd. Alles staat in het teken van ontspanning en ontstressen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van rustige effleurages. Je kan hem boeken voor 25, 40, 55, 70, 85, 115 en 175 minuten.

Boek hem voor 85, 115 of 175 minuten en combineer hem met een hoofd en/of voet massage! Hemels!

Onder de ontspanningsmassage valt ook de Hot Stone massage.

Bij de Hotstone massage wordt je gemasseerd met warme basalt stenen afkomstig van Hawaï. Dit zijn vulkanische lava stenen die jaren lang in de zee hebben gelegen en zijn gevormd door de bewegingen van het water. Deze massage wordt nu nog alleen gegeven in de winter maanden.

Let wel: bij deze massages masseren we NIET de liesstreek! Het is geen seksueel getinte massage. Helaas krijg ik deze vraag de laatste tijd te vaak!

LOMI LOMI MASSAGE

De Lomi Lomi massage wordt gezien als "de Koningin" onder de massages. Het is een massage die afkomstig is van de eilanden van Hawaï. Ieder eiland heeft zijn eigen vorm. De Lomi Lomi Temple Style, of ook wel de Lomi Lomi Nui, is de massage vorm die ik gebruik. Deze is afkomstig van het eiland Kauai, The Garden Isle.

Het is een vorm waarbij veel gebruik wordt gemaakt van de onderarm en vlakke handen. Het is een diepe ontspannende massage die met liefde dient te worden uitgevoerd. Het is een volledige lichaamsmassage. Als je nog nooit een Lomi Lomi hebt gehad dan heb je nog nooit een "echte" massage gehad. Dit is een must voor iedere massage liefhebber.

Let wel: deze massage wordt uitgevoerd op een volledig ontkleed lichaam. Wil je dat niet, dan kun je beter een andere massage boeken. Waarom zonder kleren? Het betreft een volledige lichaamsmassage waarbij je wordt gemasseerd van nek tot aan de voet. Hierbij stoort ondergoed de massage. Om sommige klanten tegemoet te komen mag je een string onderbroek aanhouden. Ook hebben we wegwerpstrings. Hierdoor kan iedereen deze massage eens boeken. Uiteraard worden alle "edele delen" netjes afgedekt indien wenselijk. Te boeken voor een tijdsduur van 25, 40, 55, 85, 100 en 115 minuten.

Let op: dit is geen seksueel getinte massage!!!! We masseren NIET de liesstreek! Helaas krijg ik deze vraag de laatste tijd te vaak!

EXTRA LANGE MASSAGES

Sinds enige tijd hebben wij extra lange massages van 145 minuten en 175 minuten. Deze massages hebben een vaste opbouw.

Klachtgericht en Ontspannen 175:

- 60 minuten spieren los, 60 minuten Lomi Lomi,  30 minuten hoofd en 25 minuten voet

Klachtgericht en Ontspannen 145:

90 minuten klachtgericht of ontspannen, 30 minuten hoofd en 25 minuten voet.

Bij deze extra lange massages kun je ook nog de Hotstone massage toevoegen.

DE MEGA MASSAGE:

De mega massage duurt 235 minuten, bijna 4 uur. Ook deze massages hebben een vaste opbouw!

Bij de mega massages kun je ook Hotstones toevoegen.

extra lange massages

DUO MASSAGES

Bijna iedere dag dat we open zijn kunnen er duo massages worden geboekt via ons online boekingssysteem. Het systeem kijkt op welke tijde er 2 masseurs beschikbaar zijn. Komt u er niet uit? Dan kunt u ons altijd bellen op 0592-785874 voor het maken van een afspraak. Op dit ogenblik worden de duo massages gegeven door Otto Koster, Lotte Koster,  Nicole Schut, Roelanda Imminga, Willem Snip en Wendy van der Helm.

Bij een duo massages kom je met zijn tweeën en wordt je tegelijk gemasseerd in onze speciale duo massage ruimte. De duo massages staan vooral in het teken van ontspanning en plezier. Dat is het aller belangrijkste. Gezellig samen naar de masseur. Voor de duo massage kun je kiezen uit: Lomi Lomi, klassieke ontspanningsmassage, Hotstone massage, zwangerschapsmassage en de normale duo massage. Ook hebben we vaak speciale acties waar een duo massage bij zit.

Je kunt hem nu dus de hele week door boeken!

COSMETISCHE BEHANDELINGEN

We hebben diverse cosmetische behandelingen.

Je kan hierbij denken aan: afslankmassage, cellulite massages, Brazilian Buttlift en de borstlift.

Tijdens alle behandelingen wordt er een intake genomen en foto's gemaakt van voor en na de behandeling. Zo kun je goed het resultaat zien.

Alle behandelingen kunnen ook in een kuur van 10x worden gedaan. Wij adviseren dit ook. De prijzen van een kuur variëren van € 250,00 tot € 450,00.

Dit is een test afbeelding

HOTSTONE MASSAGE

Dit is een bekende massagevorm. Bij de Hotstone massage wordt je gemasseerd met verwarmde stenen. Dit zijn basaltstenen en zijn afkomstig van Hawaï. Basaltstenen zijn vulkanische stenen. Hierdoor houden ze ook lang de warmte vast. De Hotstone is een pure ontspanningsmassage. We kunnen niet diep masseren met de stenen. Daar is deze massage ook NIET voor bedoelt. Je kan de massage boeken voor de volgende duren: 25, 40 en 55 minuten. Ook te boeken als duo massage!